DESPRE NOI




De când a fost înființat în 1973 ca un mic atelier de schelet de canapea de 40 m2, Kolsan a crescut transformând toată frumusețea lemnului în mâini pricepute și astăzi, a devenit o companie de 11.000 m2, cu peste 100 de angajați în fruntea producției de mobilier de interior. .

Deservind magazinele de vânzare cu amănuntul de mobilă producând în special mobilier de casă în primii săi ani, Kolsan a început să se concentreze pe restaurante, cafenele, proiecte de spitale și în special hoteluri de 5 stele prin creșterea producției începând cu anii 90 și a fost pionier în crearea a sute de locuri punând calitate, durabilitate. andergonomia producției de mobilier de interior.

Kolsan, a fost pe poziția de lider în special în sectorul mobilierului liber din țara noastră și a pregătit zeci de maeștri până astăzi și a fost un factor determinant al muncii de calitate și al producției calificate în sectorul mobilei.

Kolsan și-a marcat numele în proiecte majore cu parteneri de soluții, menținând în prim plan satisfacția clienților, în special în producția și decontarea tuturor mobilierului liber al hotelurilor de 5 stele din țara noastră și din străinătate. Nu numai că a devenit un furnizor preferat în marile lanțuri hoteliere bine cunoscute în lume, dar și a crescut gradul de conștientizare și varietatea produselor.

Începând cu anul 2010, Kolsan a devenit una dintre companiile semnificative ale sectorului prin activitățile realizate în branding, proiectare și vânzări cu Hotelya, care a fost înființată ca o companie de grup, mobilă liberă pe lângă fabricarea mobilierului fix și calitatea și capacitatea sa ridicată.

Kolsan, semnând zeci de proiecte în același timp, cu dimensiunea și varietatea sa de capacitate, joacă un rol alături de clienții săi pentru tot felul de bunuri, de la o canapea destul de modernă la una clasică din folie de aur sau de la mobilier de grădină până la mobilier de birou.

Contribuind la furnizarea de mobilier a peste 700 de hoteluri din țară și străinătate și adoptând mereu principiul „un pas înainte” cu angajații și partenerii săi de soluții industriale, compania va continua să se dezvolte și să crească pe calea de a deveni o calitate superioară, variată, de lungă durată. termenul folosit de marcă mondială în următorii ani, nu numai în țară, ci și în întreaga lume.

Misiune

Dedicarea noastră față de excelență se extinde la fiecare aspect al operațiunilor noastre. De la aprovizionarea cu cele mai bune materiale până la utilizarea tehnicilor avansate de producție, ne străduim să livrăm produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, durabilitate și estetică.

Viziune

Kolsan se dedică să fie lider în producția și decontarea tuturor mobilierului liber pentru hoteluri de 5 stele, atât pe plan intern, cât și internațional. Prioritizează satisfacția clienților și ne străduim să depășim așteptările în fiecare proiect pe care îl întreprindem. Prin parteneriatele noastre cu furnizorii de soluții, ne-am stabilit cu succes numele în proiecte majore și am devenit furnizorul preferat pentru lanțurile hoteliere de renume din întreaga lume. Ne angajăm să ne îmbunătățim continuu gradul de conștientizare și să extindem varietatea de produse pentru a servi mai bine nevoile clienților noștri. Viziunea noastră este să fim compania de bază pentru soluții de mobilier de înaltă calitate, inovatoare și elegante în industria ospitalității.